sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kukkani sai ravinnelisää


Joidenkin ihmisten kanssa uin samaan suuntaan. En välttämättä samallalailla, toinen voi kroolata ja minä uin sammakkoa, mutta suunta on sama. Tunnen heti kenen kanssa voin uida rinnakkain tuntematta oloa epämukavaksi tai taistelematta etulyöntiasemasta. 

Kohtasin tänään samaan suuntaan uivan ventovieraan. Veden pinta lainehti samalla tavalla kuin ystävän kanssa. Oli helppo tehdä uintiliikkeet hänen vierellä. Oli keveä ja samalla maatunut olo. Tunsin, miten hengitys laajeni ja uintitekniikka parani. Kohtaaminen antoi minuun ryhtiä ja kannusti jatkamaan pidemmälle kuin kuvittelinkaan jaksavani. 

Tällaiset kohtaamiset ovat elämän suola. Ne tuntuvat sisimmässä ja antavat uudenlaista virtaa kehoon. Se virta on tehty toivosta, ilosta ja yhdessäolemisen tunteesta. Nämä kohtaamiset muistuttavat omasta erityisyydestä ja siitä, että on olemassa muitakin samalla tavalla erityisiä. Se tuntuu sisälläni kukalta, joka ei saanut ainoastaan vahvistavaa kasteluannosta vaan extra-vahvistavaa ravinnelisää. 

Toivoisin, että kukkani vahvistuisi päivä päivältä ja se olisi joskus niin vahva, että se yhdistyisi muiden kaltaistensa kukkien kanssa. Ne yhdessä tekisivät kauniin sydämenmuotoisen köynnöksen.5 kommenttia:

  1. Ihanasti kuvailtu ihmisen kohtaaminen.Lukiessani tuli hymy huulille ja ilo siitä, todella, että sait vahvistusta ventovieraalta päivääsi ja tulevaisuuteen.Lauseet kuin avautuvat silmiesi eteen helpommin..eikö vain ? =) Jatka samaan malliin...siis kirjoittamista :)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän, millaisesta kohtaamisesta kirjoitat. Ne todella ravitsevat ja antavat energiaa ja kantavat pitkän matkan. Hienoa, että huomaat ja osaat arvostaa noita kohtaamisia!

    VastaaPoista