lauantai 25. elokuuta 2012

Köyhää bisnestä


- Kivaa, etukuponki!

- Ai, tällä saa vain kahvin.

- Ai jaa, vain klo 9-10 välisenä aikana... (Kuka käy pikaruokalassa aamulla? Tarjous ei ole tietenkään voimassa ruuhka-aikana...)

- No joo, kuponki on voimassa 30.9. saakka vain Pitäjänmäen McDonald`s:sa. 

- Palasin lukemaan KAHVI VELOITUKSETTA-lausetta. Vain aamiaistuotteen ostajalle kahvi veloituksetta!!!keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mielen hedelmäpuu


Tänään oli viimeistä päivää K-marketin Superpäivät ja hedelmät maksoivat euron kg/kpl/rasia. Menin kauppaan vain tämän tarjouksen perässä. Minusta on pikku hiljaa kehkeytymässä oikea tarjoushai. Nyt jääkaappini on niin täynnä hedelmiä, ettei sinne juuri muuta mahdukaan. Hedelmät koristavat hyllyjä väreillään. Ihan kuin autioon ja karuun maisemaan olisi kasvanut hedelmäpuu. 

Mielellä on myös kyky täyttyä värikkäistä hedelmistä. Sillä on samanlainen kyky säilöä asioita. Jääkaappi ei ole kovin kiva säilytyspaikka jos sen päästää likaiseksi ja haisevaksi. Sitä pitää puhdistaa ja sieltä pitää heittää vanhat ruoat roskiin. Jääkaapin tyhjyys taas korreloi kurnivaa vatsaa. Kukaan ei halua olla nälkäinen. 

Mieleen voi aina visualisoida kauniita ja raikkaita asioita, jotka antavat hedelmäistä makua ja energiaa. On tärkeää hoitaa mieltä samalla tavalla kuin jääkaappia ja tiedostaa, mitä siellä säilöö. Puhtaat ajatukset ovat tärkeitä ja näin on myös vanhojen huonojen ajatusten hylkääminen.

Hedelmäpuuta voi jokainen mielessään kasvattaa. Luulen, että jääkaapin sisällöstäkin tulee sen jälkeen erilainen.